Skip to Content

1211223

Триъгълните или ъглови вани са много популярни тези дни. Какво обяснява това? Доколкото те са практични, трайни и с високо качество? Трябва ли да се плаща допълнително за необичайната форма? Това са въпросите, които си задава всеки, който иска да си купи ъглова вана. Преди да направите правилния избор, вие трябва да помислите за всичките плюсове и минуси.

 Как да изберем ъглова вана?
На първо място, ъгловите вани привличат със своята необичайна форма. Те изглеждат малки, но, в същото време са много просторни. Големият им размер позволява да вземете вана, не само в седнало, но и полулегнало положение. Възможни са варианти и за двама. Освен това тя пести място в банята. Мястото и в ъгъла дава възможност за повече пространство за шкафчета за тоалетни принадлежности, пералня и други важни подробности в помещението.

Днес, производителите на ъглови вани не мислят само за ергономичността им, но също така и за тяхната функционалност и удобство На страничните повърхности можете да забележите и различни отделения за поставяне, съхранение, прикрепени различни аксесоари и дори хидромасаж. Дизайна на триъгълните вани е толкова разнообразен, че дава възможност за реализиране на всякакво дизайнерско решение решение.

Белите вани си остават най-популярни, тъй като на фона на каквито и да било други цветове на материалите в банята тя винаги ще бъде в центъра на вниманието. Напоследък обаче можете да намерите модели във всякакъв цвят.
Разбира се, поради многото предимства на ъгловата вана няма как да това да не се отрази на стойността и и тук тя се различава значително от стандартната вана. Сред недостатъците, които трябва да отбележим е, че ъгловата вана, е по-трудна за поддръжка. Нестандартната и форма, не се мие лесно, както и достигането до всеки неин ъгъл.

Дълготрайността на тези вани зависи от материалът, от който са направени. Ако са изработени от чугун или желязо, те ще ви служат много дълго време. Най-често изплозваният материал за ъглови вани е акрилът. Това се дължи на факта, че той позволява усукването му в най-необичайни форми и не задържа мръсотия.

Качеството на ваните зависи пряко от качеството на акрила. Сам по себе си, акрила е крехък материал. Необходимо е да се обърне внимание на броя на слоевете на уплътнението. Те могат да се видят на перваза. Колкото повече са те толкова по-силен е продукта. Грапавини и неравности не трябва да има. По цялата повърхност цветът на ваната трябва да е равномерно разпределен. Мириса е друг показател за качеството на ваната. Трябва да е еднороден и без химически примеси.

Това е от нас!

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply