Skip to Content

5 Неща, с които да сме наясно преди ремонта в банята

remont В случай, че ви предстои ремонт на банята, добре е предварително да сте наясно с няколко важни подробности. Става въпрос за неща, с които е препоръчително да сте на ти, преди да предприемете каквито и да е действия, преди да поставите основни било то на основния, или на козметичния ремонт в домашната баня. Ето ви тези 5 важни неща, с които да сте на 100% наясно преди ремонта в банята:

  1.  Винаги започвайте ремонта от горе на долу

Това е правило като при чистенето. Ако започнете да слагате плочки, а чак след това преминете към тавана, твърде вероятно е да сбъркате цялата последователност и да се окажете накрая с боядисан теракот и не до там добре боядисан таван.

  1. Не бюджетът, а идеята ви определят хода на ремонта

Не че средствата, които се отредили за ремонта на банята не са решаващи, но е много по-важно да имате конкретна идея в главата. След като установите, че тя пасва на вашия бюджет, вече имате и готов план за действие.

  1. Нали се сещате, че колкото повече време протаквате, толкова повече вечери ще се чудите дали жена ви наистина е отишла, за да се изкъпе, а не за друго у комшията?

С други думи, преценете си добре времето според това дали ще има място, където да ходите, за да ползвате тоалетната и банята. Ако такова няма, най-добре е да побързате.

  1. Не започвайте ремонта, преди да се сдобиете с всичко необходимо за него

Материалите не трябва да се купуват в последния момент. Така рискувате съвършения завършек на вашия проект. За да не се обърка нещо, имайте всичко под ръка предварително!

  1. Пригответе се за изненади

Понякога основният ремонт може да ви докара ядове, защото уж сте решили да смените само плочките, а се оказва, че и тръбите вече не са читави.

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply