Skip to Content

5 сигурни знаци, че нещо в банята ви трябва да се промени

8800  Не е нужно да чакате знаци от съдбата или да гледате гадателска телевизия, за да забележите, че нещо в банята вече не е както трябва и трябва да се промени. Ключовата дума е вече, защото досега банята ви е служила вярно и е изпълняват докрай функциите си. Ето 5 сигурни знаци, че нещата вече не стоят така.

  Влизате сякаш в машина на времето. Плочките са остарели, ваната е надраскана, нещо скърца там, друго пък не е на място, падат закачалки. Толкова свикваме с интериора в банята, че понякога трудно разбираме, когато нещо е излязло от срока за употреба. В този случай съветът е за претапициране или подмяна на плочките, замяна на остарелите аксесоари. Понякога дори една смяна на огледалото може да направи голяма времева разлика.

Променят се правилата в къщата. Ако вече сте двама или чакате да дойдат и третия, и четвъртия, то сигурно е, че трябва да пригодите банята и за децата, и за новия начин, по-който ще оползотворите пространството в банята.

Вече не ви грабва. Дори проблемът да не е в банята, организирането на интериора, ново обзавеждане в банята, може да промени генерално начина ви на усещане вътре в нея. Просто тя трябва да е отглас на вашия мечтан дизайн.

Предстои да се изнесете. Ако се налага да продавате къщата, или да я давате под наем. Повишаване качеството на банята и подобрението в интериора, могат да вдигнат цената на апартамента.

 Нещо не пасва вътре. Това е болезнено усещане. Толкова много пъти сте ползвали тази вана, тази душ кабина, позната ви е тази светлина, но сякаш нещо липсва, нещо не е според вашето усещане. Това е сигурен знак да направите малки промени, които да променят атмосферата, така че банята да се превърне в помещението от нов тип. Да бъде освен функционална и свързана с ежедневната рутина, но и да бъде нещо като кът за успокоение, релакс и усамотение. Вашето СПА-място в къщата.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply