Skip to Content

5 страхотни идеи за обзавеждане в банята

idei Хората обичат практичните идеи и намеси в декора, способни с малко разместване да променят средата – проектиране и стил – в мисленето за съвременната баня, те са задължителни. Ето 6 страхотни идеи в тази посока.

Теракота тренд. От матов козметичен цвят на пода, който преминава в оранжеви цветове на стените – оригинална палитра, която създава уютна и съвременна среда в банята. Една хармония от цветове, която се съчетава с бели плочки, сиви плочки, светло сиви или шоколадени. Формите в този тренд за основно заоблени и се допълват от малки екстравагантни аксесоари за баня.

 Аксесоари в синьо. Обзавеждане на банята с плочки от цветове, които наподобяват дървесни цветове пасват идеално с малките аксесоари в сини цветове.

Тотално черно. Съвременна и ефикасна препоръка за обзавеждане в банята. Като стилен контраст с традиционните бели уреди и мебели. Игра с комбинацията от покрития, които отговарят на избора на цветове, но се различават по размер и облицовки. Черно, но матово. Мозаичната украса създава усещане за малки триизмерни движения по стените.

 Винтидж баня. Украсата се концентрира във винтидж елементите: можете да поставите шкафове, огледала и уреди, като ще бъде по-интересно да бъдат вписани във възстановения стар модел фаянс. Като новите материали, могат да бъдат ‘застарени’ изкуствено.

Гранитогрес в сиво. Този цвят и материя създават усещане за гигантски пропорции в банята. Екстравагантно решение, което все още не е достатъчно добре разработено. Също с много ретро детайли, в хармония с масивния гранитогрес.

Това са само идеи и стилистики, препоръчани като тренд от дизайнери за баня, но ако искате да влезете по-навътре в една от идеите, интересувайте се от начина, по-който тя може да се реализира, във всички детайли – така както вие можете да си позволите.

 

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply