Skip to Content

6 идеи къде да бъде поставката за кърпи и хавлии в банята

556 Открийте тези 6 идеи къде да бъде поставката за кърпи и хавлии в банята и преоткрийте нови начини за обзавеждане й. Често за тази мебел се мисли като за една от не толкова важните, но накрая се оказва, че домакините са допуснали грешка и трябва бързо да я поправят, а това почти винаги води до не толкова добри естетически резултати. Съществуват различни решения за кърпите за лице и ръце, както и за хавлиите в банята – решения, които спестяват място и правят интериора още по-красив.

Първия вариант е за интегриране на поставката за кърпите под самата мивка, а хавлиите да бъдат окачени на стената. Това решение в добро за по-малки бани, където няма място за отделна поставка като мебел.

За дълга и тясна баня добро решение е поставката за кърпи и хавлии да бъде инсталирана директно на стената. Поставката трябва да се разположи близо до мивката, като е желателно да бъде в по-ниска позиция, за да може движението в това пространство да е по-свободно.

Когато пространството в банята не е ограничено и няма препятствия, може да прибегнете до решение за свободностояща поставка за кърпи и хавлии: такива има много в обръщение, в различен стил и материал, за всеки вкус и предпочитания. Ретро, модерно, дървена или класическа стойка за естествена и релаксираща баня.

 Закачалките за стена също са добра алтернатива, особено за по-голяма стена, където кърпите и хавлиите могат със своите цветове да разнообразят интериора и атмосферата в банята. Множеството закачалки, позволяват поставянето на повече кърпи и хавлии в банята.

 Поставки от рециклиран материал. Там нещата изискват малко повече пипване и планиране, за да не се получат комични резултати. Това може да са решения за вили извън града, за къщи за гости, които да по някакъв начин да се свързват с естествената среда.

Последното добро предложение, което се явява направо помощ за подреждането на кърпите и хавлиите в банята, е инсталирането на рафтове и етажерки. При тях кърпите са подредени, но допълнителните окачалки към тях, позволяват и тяхното свободно разположение за ползване.

Изборът е ваш!

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply