Skip to Content

Hi-tech обзавеждане в банята

07998  Hi-tech е любимата думичка на много съвременни дизайнери, маркетинг експерти, предприемачи и т.н .Но какво може да донесе това на обзавеждането в банята. Какви предимства и ползи могат да се извлекат от високо-технологични уреди и аксесоари за баня? С какво те ще направят банята по функционална и комфортна за ползване?

Hi-tech предложенията за баня идват в няколко насоки. Те са свързани с използването и функционалността на банята, в самия дизайн, който променя интериора. В правенето по-приятни на всички физиологични процеси, които се случват в банята. Пазарът вече предлага такива решения, които сме виждали в научно-фантастичните филми. Все пак, кои високо-технологични джаджи могат да предизвикат повече от любопитството ни.

Hi-tech за екологичния фактор - системи, вградени в мивката, в душа, в тоалетната чиния, които организират водо-подаването така, че да се пести вода. Едно незабележимо hi-tech приложение, което има директен ефект върху опазването на природните ресурси.

Hi-techсистема софтуер, която с няколко бутона контролира температурата на водата, светлината в помещението, температурата в банята.Дистанционно включване на уреди и системи в банята. Особено практична и полезна при новото строителство на луксозни къщи и апартаменти.

Hi-tech умни кранчета и светлини - те могат да ви изненадат със своята практичност, с многофункционалността си. Едновременно със спирането на водата започва сушенето на ръцете, светлинните индикатори показват градуса на температурата на водата. Умна вана, която съветва, кога да излезете, за да не си навредите на здравето.Футуристичен дизайн, който променя цялостният облик в банята.

 Hi-tech система за музика и стерео звук в банята. Пеещи душове, музика докато взимате вана, шкафове-тонколони. Събуждате се или се къпете с вашата любима музика.

Hi-tech приложенията в банята няма да спират да променят помещението, в което се къпем, релаксираме, подготвяме се за деня и се грижим за хигиената. Те се явяват като чудесна помощ в решението на най-различни ежедневни проблеми от бита на дома. Затова напълно заслужено намират все повече приложения в консервативни помещения като банята.

 

 

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply