Skip to Content

Вашата голяма семейна баня

large family bathroom  С няколко размествания, печелите необходимото пространство
В едно голямо семейство с повече деца, предимно сутрин се налага да излезете всички заедно, тогава сякаш се усеща нуждата от още една баня. Ако нямате такава на разположение, достатъчно е да направите разместване на сегашната подредба, и да изолирате зоните, които ще се използват.

Изпълнението се постига след ясна преценка и разчертаване на новата схема, която правилно да разпредели елементите за новото функционално издържано обзавеждане в банята.

Най-разпространената схема, проверена успешно от добрите резултати, които е получила, образно показва следните промени:

В банята преди разместванията има

Обикновена вана
Мивка
Биде
Тоалетна чиния

В банята след разместванията има

Вана за хидромасаж
Мивка
Втора мивка
Душ кабина
Плъзгаща се врата
Тоалетна чиния
Биде

 Тази схема може да послужи за пример, но всяка фамилия може да подходи индивидуално в зависимост от допълненията, които ще трябва да направи при подредбата.

 Допълнителни решения за вашата голяма семейна баня

Първото, което трябва да промените е мивката. Заменяйки настоящата, с нова – мивка със шкаф. Там ще можете да приберете всички предмети и аксесоари.

Над мивката може да има огледало с инсталиран свои източник на светлина, който да осигури алтернативно осветление, защото при новите обстоятелства светлината ще се разпределя по нов начин.

Ниша, която скрива душ кабината. Добавяйки две крила на стената, се отваря пространство за душ кабина, предлагайки интимност на този, който я използва.

Дърво за аксесоари. Това любопитно решение за банята е организирано на степени, за да може да приеме кърпите, шампоаните, изтривалките, четките и т.н. Може да го срещнете като дърво или растение за аксесоари.

При добро плануване и опитни майстори, преобразуването на вашата обикновена баня, в нещо по-удобно и функционално се превръща в лесна задача. Направете правилните разчети, за да може, новото обзавеждане в банята да излезе на изгодна цена. Така ще спечелите бърз и ефективен начин, за по-малко стресови ситуации при организацията на ежедневните ви нужди.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply