Skip to Content

Душ кабина с корито – компактният избор за малката баня

dush-kabina-s-korito-za-banyta Развитието на съвременните методи и технологии позволява постоянно да подобряваме условията си на живот. Ние вече живеем по-комфортно и удобно. И в този случай банята изобщо не прави изключение. Обичайният набор от обзавеждане за нея заменя вече остарелите и по-традиционни варианти с по-компактни, леки и гъвкави такива, като душ-кабината с корито например. Използвам по-остарелия термин корито, защото според мен той най-добре описва този продукт, а и напомня донякъде за коритата, в които къпем децата си.

 

Сега ще ви запозная с един такъв вариант – една подобрена версия на класическата душ-кабина, която вече не само, че се явява един достоен заместител на заемащата пространство вана, но също така и може да се превърне в отлично решение при планирането на вашата бъдеща баня.

 

Тъй като душ-кабината заема много по-малко пространство, спестеното пространство може да бъде използвано за нещо по-полезно и практично, като например, да се инсталира малко шкафче, за да можете най-накрая да освободите мивката си от различните хигиенни продукти, които не използвате постоянно, да намерите място за перилните препарати, които до момента стояха на видно място и дразнеха погледа ви, или пък да развеселите помещението с интересни декоративни елементи.

 

В допълнение към спестяване на пространство, своята практичност и разбира се функционалност,душ-кабините с корито имат едно огромно предимство – те се предлагат на атрактивна цена. Днес всеки може да си позволи да има банята, проектирана така, както желае. Естествено, цените варират в зависимост от използвания материал, размера и метода на монтаж. Въпреки това, всички възможности са изключително добри и напълно подходящи за тези, които са фенове на душовете.

 

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply