Skip to Content

Игра на контрасти

Това е една от водещите тенденции при декорацията на банята, която помага да се избегне скуката от едноцветните интериори. Контрастното съчетание на цветове винаги привлича погледа, ободрява и зарежда с положителна енергия. Разбира се, не следва да се прекалява, тъй като прекомерната употреба на контрастни тонове може да изглежда като кич.

 

   Винтидж лукс в банята

Изискани и уникални, мебелите за баня в стил винтидж, внасят в декора много елегантност и очарование. Ето защо дизайнерите ги препоръчват, особено ако искате да създадете по-романтична обстановка в това помещение.

 

   Керамични плочки за баня с геометрични мотиви

Тази тенденция запазва своята популярност и продължава да бъде водеща през 2016 година. Геометричните мотиви са изключително привлекателни, създават усещане за елегантност и придават дълбочина на помещението.

 

    Керамични плочки за баня с флорални мотиви

Подобен избор също е много удачен, тъй като цветята винаги привличат визуален интерес и създават много настроение в декора на всяко помещение. Освен това, богатото разнообразие от цветове е в състояние да отговори на всеки вкус и да задоволи напълно дори и най-претенциозните. Особено модерни са днес големите плочки с едри цветни мотиви.

 

    Керамични плочки за баня с 3D ефект

Те са уникални и в състояние да оживят всеки интериор, създавайки усещане за елегантност и стил. Ефектният триизмерен образ е особено подходящ за баните, които държат на модерната визия.

 

    LED осветителни тела

Те са също водеща тенденция при декорацията на банята. Изключително функционални и атрактивни, тези осветителни тела могат да ви помогнат да превърнете помещението в оригинално и уютно място, в което да се чувствате отлично.

 

   Стилово еднообразие между банята и останалата част от декора на жилището

Интериорът на банята следва да бъде в пълна хармония със стила на апартамента. Това е също една от водещите тенденции в интериорния дизайн. Затова добре обмислете предстоящия ремонт, за да останете със сигурност напълно удовлетворени от резултата.

 

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply