Skip to Content

Идеи за банята, които си присвоихме от къщите на богатите

Не е нужно да сте изключително заможни, за да имате красиви и луксозни бани. Всъщност, интериорът на вашата баня зависи повече от идеите, отколкото от средствата. Днес, ще ви го докажем, като ви представим няколко страхотни дизайни за банята, които успяхме да видим и да „присвоим“ от къщите на богатите по света. Ето и най-страхотните идеи, на които се натъкнахме:

Ярка и наситена мозайка като в луксозен спа център

Ситната мозайка в ярък цвят като зелено или розово може да запълни празнината на вашата скучна и не дотолкова интересна баня. Сещате за мозайката по басейните и спа центровете, нали? Точно за такъв дизайн и размер говорим? Това, което се изисква от вас, е просто да намерите подходящ искрящ и набиващ се на погледа цвят!

  1. Цветен таван, семпли стени и под

Кой е казал, че таванът трябва да е задължително неутрален или даже бял? Прескочете този банален подход или всъщност, обърнете го наопаки, за да получите нещо наистина прекрасно: например, шарени тавани с цели рисунки в различни цветове, комбинирани с чисто бели стени и под!

  1. Тоалетката до ваната

Ваната като място, в което си вземаме почивка след дълъг и тежък работен ден и в което можем да прекараме часове, нали? Ами тогава запълнете часовете с любимото си хоби, като поставите над ваната етажерка с важни вещи, които да имате под ръка: книга, таблет, преносимо устройство за музика, вино, чаши…

  1. Супер, супер на тъмно!

Тъмнината може и да не се възприема за особено релаксираща и позитивна, но пък е изключително елегантна. Баня в чисто черно с леки светли акценти и комбинация от масивно буково дърво с черни полирани стъкла – какво ще кажете? Не звучи ли сякаш сте милионер? Пробвайте! Няма да съжалявате, гарантираме ви!

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply