Skip to Content

Какво да не допускаме в перфектното обзавеждане за баня?

stlina-banq  Идеалното обзавеждане за баня изисква не само перфектна подготовка, щателно проучване на модните тенденции и солиден бюджет за максимално солидната инвестиция, но и внимание срещу често срещани грешки и абсурди в създаването на интериора за тази статия. В случай, че скоро смятате да заменяте наличните плочки за баня, или умувате дали да не заложите на гранитогрес, както и при условие, че просто ще освежавате помещението, вижте какво да не правите и да не допускате тук сега:

 

Прекалено много текстил

Колкото повече текстилен материал има в банята, толкова по-влажно ще бъде. Това важи и за идеята ви да поставите в центъра на стаята и килим от естествена вълна – абсолютно, абсолютно непрактична идея, защото килимът ви ще бъде съсипан доста скоро!

 

Липса на основен цвят

Без значение дали става въпрос за избраните от вас мебели за баня, или за друга част от мечтаното обзавеждане за баня, трябва да сте наясно, че основен цвят и максимум два тона за акцент са задължителни в палитрата на стаята. Ако всичко е истински хаос от нюанси, рискувате да получите един безвкусен и не толкова луксозен и интересен дизайн на баня.

 

Евтина подова настилка

Споменахме гранитогрес и плочки за баня – при всички положения това е ваше решение, но ако си позволите да поставите крайно евтина подова настилка, нуждата от ремонт ще пристигне доста бързо и вложените от вас пари сега сякаш ще отидат на вятъра. Не искате да допускате това, нали?

 

 Тапети…

Защо изобщо на някой би хрумнала тази идея? Първо на първо тапетите като цяло отдавна са демоде и второ – какво им е мястото във вечно влажната баня на вашия дом? Със сигурност, тапетите не са най-добрата оригинална идея, която може да ви хрумне…

Be the First!

Leave a Reply