Skip to Content

Какво прави една баня перфектна?

perfect Уместен въпрос, особено за хора, които проектират новата си баня, или ремонтират старата, с идея да постигнат резултат, който с удоволствие да нарекат перфектен. Въпросът е свързан с очакването, че новостите, които се предлагат на пазара ще осигурят качествени уреди и мебели за баня, аксесоари за баня, които ще направят новото й обзавеждане истинска гордост за домакините.

Терминът ‘перфектна баня’ е по-скоро субективно понятие, защото всяка личност има своя идея за перфектност, следователно и какво може да означава тази дума, вписана в интериора на банята. Дори и да звучи обезкуражаващо, практически е невъзможно да се постигне перфектен резултат, когато човек живее с голямо семейство, където всеки има своите виждания е трудно да се угоди на всеки и затова перфектната баня може да се разглежда като постоянен процес на обновление в малки детайли, а понякога с големи ремонти.

Най-добрата препоръка за хора, които са отделили бюджет за нова баня или за ремонт на стара, е да се посъветват първо със себе си, за да осмислят своя личен стил и предпочитания, давайки си сметка за пространството, с което разполагат и с други хора, които биха ползвали същата тази баня. Друго важно изискване е свързано с цялостната стилистика, в която самата къща е обзаведена, при който случай е добре да се посъветвате и със специалисти, за да може да изложите идеите си и да ги свържете в цялостния контекст на дома.

Банята може да бъде в действителност организирана като място за отдих, малко бягство от ежедневната рутина, където да си вземем почивка, наслаждавайки се на интимността си. Преди да мисли за дизайна на банята, човек трябва да помисли какво точно иска да получи от банята. Това ще бъде оазисът на спокойствие и мир, или може би  убежище на себеизразяване, където да бъде разкрит целия простор на креативността? В това съчетание може би се крие перфектната баня.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply