Skip to Content

Как да украсим банята?

How to decorate the bathroom  Вярвам ще се съгласите, че при повечето от нас в банята ни започва денят и също така в тази стая той приключва. За това нейният вид трябва да радва очите. И така как да я украсим?

1. Игра с цветовете. Наистина красиво е когато всички аксесоари и дори мебелите в банята са в една цветова гама или напротив цветовете им контрастират.

2. Пухестият килим е приятен за краката но поради влагата е недълготраен. За това си изберете за пода на ваната гумирано килимче с отвори. Има ги в различни форми като например делфин, рибки, октопод, различни плодове и прочее. Разбира се има разнообразие и на цветовете.
3. Ако искате да придадете романтичен отенък може да използвате саксии с цветя. Ако обаче искате да поставите живи цветя изберете такива, които предпочитат влагата и не се нуждаят от дневна светлина.

4. Декорация от камъчета и морски раковини може да придаде неповторим чар на вашата баня.
5. Комфорт на банята биха придали няколко пухкави кърпи с различни размери, като дори е за предпочитане да са в различен цвят. Това ще внесе свеж отенък.

6. Фантазирайте-това е главният съвет към вас. Може да си направите сам рамки за огледалата например от някакъв вид плат, който издържа на вода.
7. Ако банята ви е малка имате няколко варианта-да я разширите за сметка на други части от сградата или да сложите няколко огледални квадратни плочки, който са със същият размер като огледалата.

8. И накрая един съвет към всички дами. След като се отпуснете във ваната и се насладите на релаксиращото и действие не забравяйте, че банята трябва да е добре проветрена. Винаги след като излезете от нея я оставяйте да се проветри поне за 15-сет минути.

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply