Skip to Content

Плочки за баня

Pasion_1-700x700m Освен твърд материал с физически характеристики, отговарящи на строителството, керамичните плочки са този продукт, благодарение на който всеки дом се превръща в индивидуално и уютно място.

 
Фаянсовите плочки за баня могат да бъдат гланцови калибровани, гланцирани или матирани. Тези плочки се използват облицовка на стена и с тях може да се постигнат разнообразни интериорни решения. Матираните или гланцираните стенни плочки могат коренно да променят визуалнотото усещане за пространство, в зависимост от техните размери и подредба. С калиброваните плочки могат да се получат ефектни имитации на естествени материали, стига да са подредени с минимална фуга.

 
Магазин Керамо предлага изключително голямо разнообразие от модели керамични плочки с доказано качество на български и европейски производители на теракота и фаянс. Тук ще намерите стенни плочки за баня и кухня, гранитогрес – подови плочки, мозайка – стъколерамика, плочки от естествен камък, облицовъчни плочки от тропическо дърво и всякакви декорации.

 
Изберете стенни плочки за основа и създайте впечатляваща декорация като добавите декоративни плочки. Или прибавете към основата пано от плочки, които образуват ефектна картина. Можете да допълните с широк или тесен фриз. Вариантите са много, но банята е само една. Затова я превърнете в уникално и стилно помещение, където ще релаксирате и ще се зареждате с нова положителна енергия.

Be the First!

Leave a Reply