Skip to Content

Ретуширане на банята в няколко лесни стъпки


Преди му казвахме козметичен ремонт, а сега ретуширане, но при всички случаи става въпрос за бързи, лесни и най-вече евтини стъпки, с които можете да освежите банята, без да е нужно да си вземате отпуска за цялостен ремонт или да посягате към средствата за ваканция през лятото
. Сега ще ви покажем няколко отлични варианта за промяна на облика на банята. С тях можете да постигнете отлични естетически промени, които да смаят и семейните вкъщи, и дори гостите. Ето как да ретуширате банята по съвременен начин в няколко лесни стъпки:

  1. Нови огледала – няколко и в различни форми

Отидете до най-близкия стъкларски цех или магазин. Там ще ви изработят дизайнерски огледала на безценица. Не е нужно да следвате логиката на правилно кръглите или перфектно квадратните огледала. Направете разчупена форма в стил „майстора да си остави ръцете“ и ето ви арт и промяна в банята!

  1. Ново килимче за баня

Ами те, килимчетата като цяло са доста популярни напоследък, така че не бягайте от модата, а я следвайте внимателно. Имаме на предвид, адаптирайте тенденцията към своята визия. Ако банята ви е по-скоро ретро, заложете на черга, а ако е минималистична, изберете персийско килимче или поне такова, което имитира персийка.

  1. Сменете цвета

Ако не ви се боядисва цялата вана и си харесвате сегашния цвят, можете да направите следното: сменете цвета на вратата. Боядисване на врата ще ви отнеме не повече от 1 час. Да не говорим, че с подходящата цветова комбинация, можете да създадете истинско произведение на изкуството. Ето ви няколко идеи: бяла баня с чисто черна врата или жълта баня в искрящо зелена врата със зелени аксесоари за баня (капак на тоалетна чиния, сапунерка, четки за зъби и дори козметични продукти в подобни нюанси).

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply