Skip to Content

Списък качествени аксесоари за баня

aksesoari Когато проектираме банята си, често забравяме за по-малките неща, които попадат в категорията аксесоари за баня. Те обаче са съществена част от обзавеждането на банята и всеки пропуск може да изиграе много лоша шега на домакинството. Недостатък е когато аксесоарите за баня се избират последни, защото ще трябва да тичате подир проектирането и изпълнението на банята, а това може да доведе до нежелани пропуски.

Аксесоарите в банята попадат в категории, свързани с по-големите и важни уреди и мебели в банята. Затова имаме категории за аксесоари, свързани с тоалетното пространство. Това поставки за тоалетна хартия, които могат да бъдат като дръжки закачени на стената; могат да бъдат като шишове, върху които хартията да се поставя; могат да са затворени, така че хартията да не се вижда. Най-важното обаче е те да са закрепени здраво, да са от материал, който има добри качества, за да могат да се впишат в пространството както функционално, така и естетически.

Към типичните аксесоари за баня, спадат поставките и стойките за кърпи и хавлии. Те могат да бъдат обособени както на стена, така и като отделни мебели, в зависимост от пространството, с което разполагате в банята. Кърпите могат да се подреждат на релси на стената или да се закачат на поставки тип обръч на стената и много други различни решения.

Към големия списък на аксесоари за баня попадат още поставките за сапун, които много често се изработват като чинийки или тубички, или буркани за поставяне на течен сапун или шампоани и балсами; поставките за чаши и четки за зъби, които могат да се инсталират близко до мивката; тоалетни кошчета; дръжки за стени, полезни при различни ситуации; закачалки и приложени към тях, завеси или паравани за душ или вана и много други неща, които можете да намерите на разположение. Проектирайте и избирайте всичко за вашата баня със стил.

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply