Skip to Content

Структура за вграждане

Трудно е да си представим модерна баня или тоалетна, ако няма структура за вграждане.

Структурите за вграждане имат определени размери, които трябва да бъдат съобразени с размерите на банята или тоалетната. Когато става въпрос за структура за вграждане, най-често си представяме тоалетна чиния и казанче. Вграденото казанче придава много естетичен вид съвременната баня или тоалетна, а труднодостъпните места се чистят по-лесно.

Колкото до тоалетната чиния, тя може да бъде самостоятелна или конзолна.

Едно от най-големите предимства при конзолната е, че между нея и пода няма ъгъл, както е при стандартните самостоящи тоалетни чинии. По този начин почистването става по-лесно.

Структурите за вграждане намират все по-широко приложение при съвременната баня. Висящата тоалетна и вграденото казанче са изключително удобни и лесни за почистване и поддръжка. Техният изчистен дизайн перфектно се вписва в съвременния интериорен дизайн на баня и тоалетна.

В магазин за баня в София може да намерите всички видове структури за вграждане: структура за вграждане за самостоятелна или конзолна тоалетна чиния, структура за вграждане за писоар или биде. Структурата на вградените казанчета за конзола е метална и много издръжлива- издържа до 400 кг тегло, като тук не влиза тежестта на тоалетната. Конструкцията на стоящите тоалетни не е метална, тъй като самата тоалетна поема тежестта.

Магазин за баня София работи с доказали се производители, така че всички продукти, които се предлагат са отлично качество. За по-голямо удобство на потребителите се предлага голямо разнообразие от дизайнерски активатори и бутони за вградени казанчета. Можете да намерите казанче за вграждане от какъвто вид желаете: както за стояща тоалетна, така и за висяща тоалетна, структура за вграждане за писоар или за биде, тънко или тясно казанче за вграждане. Освен това всички структури за вграждане се предлагат със съответната гаранция.

Изберете вашата структура за вграждане и превърнете банята или тоалетната си в комфортна и уютна част от вашето модерно жилище.

Be the First!

Leave a Reply