Skip to Content

Супер евтини идеи за прекрасно освежаване на банята

1019  Освежаването на банята е важен процес, който макар и да отнема време, може и да не ви излезе кой знае колко скъпо, ако разчитате на хитри идеи за бързо преобразяване на помещението, запазвайки го все така функционално и практично за цялото семейство, а и за гостите. Днес, сме ви подготвили няколко супер евтини идеи за прекрасно освежаване на банята. Вижте ги и задължително ги обмислете, преди да купите прекалено скъпи мебели за баня, или да сменяте с нови наличните плочки за баня, ако искате помещението да е наистина обновено и красиво!

 
Сменете разположението на сегашните мебели за баня
В много случаи дори можете да постигнете не само очарователен нов ефект, но и да спестите ново, допълнително място. С това най-накрая ще спрете войната в банята за това кой къде да си държи личните козметични продукти.

 

Пребоядисайте!
Няма по-лесен и евтин вариант за смяна на облика на банята у дома от това да преминете от светъл към тъмен или обратно – от наситен към по-блед цвят. Започнете със стените и ако ви стигне вдъхновението, а и средствата, можете да обмислите да смените и плочките за баня – особено ако в гаража са останали стари такива, неупотребени за кухнята или друга стая в дома.

 

 Сложете свежи цветя навсякъде
Не е ли романтично да влезете в стая и да видите навсякъде цветя? И кой е казал, че тази страхотна интериорна идея пасва само за хола или за спалнята? Съвсем спокойно можете да я използвате и в своя проект за скоростно и евтино освежаване на банята! Опитайте! Няма да сгрешите, а и ако не ви се сменят цветя всяка седмица, можете да заложите и на стандартни изкуствени такива – например букети от рози и защо не и орхидеи?

Be the First!

Leave a Reply