Skip to Content

3 съвременни тенденции в цялостното обзавеждане на банята

tenfenz Баните са толкова впечатляващ момент от обзавеждането в дадена къща, че те с право са заслужили цял един сектор в интериорния дизайн. Както дизайнерското изкуство се развива, така се развиват и различните идеи в обзавеждането за баня, които еволюират в типични стилове – насетне те се превръщат в тренд.

Еклектична баня. За тези, които не се задоволяват с една обикновена баня, банята в еклектичен стил може да бъде всичко, което търсите. Цветове, форми и модели, които не познават границите на въображението. Ще трябва обаче да намерите баланс или да съгласувате между различните парчета в обзавеждането като един своеобразен пъзел. Ключът към този стил е всъщност създаването на елегантни несъответствия. Правилото е: колкото по-цветни, толкова по-добре!

Бани в минималистичен стил. Минимализмът в същността си е: изчистени линии, неутрални цветове и простота. При проектиране на баня в минималистичен стил, трябва да се търсят елементи в основни форми, които да не допълват помещението прекалено много с присъствието си. Верни на мотото „малкото е повече”, този стил е за хора, които смятат, че това, което е по-малко като присъствие, е перфектно за обзавеждането в банята. Неутрални и устойчиви тонове, ниска мебел, която да побира продуктите за грижи за тялото и бельото за баня и свободен избор на материалите.

Модерна баня. Една модерна баня може да бъде оцветена, простичко, или да бъде смесица от ярки цветове и неутрални тонове. Единственото правило е, че, за да бъде наречена “модерна”, пространството трябва да остане верен на сегашните тенденции. Тези, които изберат този стил трябва да имат желание за промяна на интериора, в зависимост от тенденциите на периода, за да са винаги в крак с времето. Следователно, трябва да изберете една линия от мебели и уреди от непреходните форми и да си оставите място за декорации и аксесоари, за да променяте банята заедно с модата.

Това са три от водещите стилове в индустрията, която се занимава с обзавеждането в банята.

 

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply