Skip to Content

5 грешки в обзавеждането в банята, които трябва да избягвате

233 Когато решаваме да обновим банята – изцяло или частично – и след това се наложи да я обзаведем наново, е изключително важно да направим избор, който няма да ограничи бъдещата намеса относно интериора и дизайна в помещението. Ето само 5 от нещата, които са важни да не правите – като текст предупреждение.

 1.Не използвайте дървен материал ако помещението е прекалено влажно. Ако средата, в която се намира банята е много влажна и като се има предвид колко много вещества се използват в банята в комбинация с вода; грешка е да се използват мебели от дървесина в банята. Те могат да намерят своето приложение, но след внимателно обмисляне и проверка

 2.Не създавайте сложни зидани конструкции в стените. Това решение може да изиграе лоша шега при повреда на мивката или душа, или ваната, които ще изискват тяхната смяна. Също така няма да е много лесно, ако решите да правите промени в дизайна в един бъдещ период. Проблемите ще са свързани с преместването на плочките и повърхностите, които тези зидани пространства са заемали.

 3.Претъпкано пространство в банята или голо обзавеждане. И двете крайности са възможни, затова опитайте да намерите баланса между красивото оформление и изразената функционалност на банята. Можете винаги да разгледате снимки в Интернет, свързани с модерен дизайн и изглед в интериора на банята.

 4.Не решавайте предварително на инат. Изборът на вана преди всички, или на душ кабина, която да затвори пространството, може да предопредели обзавеждането в помещението, макар то да е замислено като план с добри намерения. Може да се окажете в ситуация, в която трябва да тичате подир последствията.

 5.Не се страхувайте от цялостно обзавеждане с плочки. Много собственици обзавеждат банята си с плочки само на половина. Така обаче се получава грешка, която скоро се проявява като боята от частите, в които няма плочки започва да пада на корички, която прави грозен целия интериор в банята. Плочките са естествен защитник срещу прекалената влага и за задържането на добра температурна среда през зимата и през лятото.

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply